Vervangingsonderdelen en accessoires voor Ford

Kies uw model Ford en koop bijpassende onderdelen

Ford

Ford Onderdelen

Onderdelen voor Ford voertuigen kunt u hier krijgen in de online winkel van Motointegrator.be. Het succesverhaal van het Ford automobielbedrijf begon vrij vroeg, namelijk in juni 1903. Henry Ford richtte de Ford Motor Company op 6 juni 1903 op in Detroit. Niet alleen een wereldwijd succesvol automerk, maar ook een heel tijdperk werd door Henry Ford vormgegeven en zelfs naar hem genoemd. Het succes begon met de bouw van de "Tin Lizzy", de Ford Model T, die een van de best verkochte auto's aller tijden was met 16,5 miljoen verkochte voertuigen in de productiejaren 1908-1927. Pas in 1972 verving de VW Kever de "Tin Lizzy" aan de top van de wereldmarkt. De F-Serie van Ford, die vanaf 1948 werd geproduceerd, brak alle records en verkocht meer dan 33 miljoen modellen in 13 generaties. Met 20 miljoen verkochte voertuigen, volgde de Ford Escort, die zijn van 1967 tot 2000 geproduceerd. Het doel van Ford was om een goedkope auto te bouwen die betaalbaar was voor iedere werkende man. Vanaf 1917 begon het bedrijf ook tractoren te produceren onder de merknaam Fordson; de uitgebreide landbouwmachine activiteiten werden in 1991 aan Fiat verkocht. In 1925 kwam de Ford ook naar Duitsland, op 18 augustus werd de Ford Motor Company Aktiengesellschaft ingeschreven in het handelsregister te Berlijn. De toenmalige burgemeester van Keulen, Konrad Adenauer, bracht vervolgens in 1929 de Ford-productie naar de Rijn. De Ford-fabrieken in Keulen-Niehl produceerden de Ford Köln, de Ford Eifel en de Taunus G93A. Vandaag is het bedrijf de vijfde grootste autofabrikant ter wereld. Wie weet hoe de toekomst van de autofabricage eruit zou hebben gezien zonder Henry Ford, want in het begin werden auto onderdelen bij Ford aan de lopende band tot een complete auto geassembleerd, waardoor de productie aanzienlijk werd versneld. Als gevolg daarvan daalden de prijzen voor auto's snel. Het bedrijf produceert afzonderlijke series voor zowel de Europese als de Amerikaanse markt. Wij bieden reserveonderdelen voor oudere en nieuwere Ford-modellen, alsook auto onderdelen voor Ford-voertuigen uit Europa en Amerika.

Van kleine auto's tot sportauto's en pick-ups

Onderdelen voor Ford voertuigen zijn in onze winkel verkrijgbaar voor bijna elk model en elke serie. Net auto onderdelen voor Audi, VW en talrijke andere automerken. De Ford-groep kon zich internationaal vestigen in bijna elke voertuigklasse. Onder de kleinste auto's is bijvoorbeeld de Ford Ka zeer populair, terwijl de middenklasse het best wordt bezet door de Ford Focus en de Ford Mondeo. In Amerika zijn de pick-up modellen van Ford, zoals de T-150, zeer in trek. De F-Serie, die in 1948 op de markt werd gebracht, is al aan zijn dertiende generatie toe, met 34 miljoen verkochte exemplaren De laatste jaren krijgen de SUV's van het merk, zoals de Ford Kuga, steeds meer aanhangers. Alle auto onderdelen die wij aanbieden voor Ford modellen van alle voertuiggeneraties voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zijn perfect passend en kunnen worden gebruikt voor reparaties en onderhoudsbeurten. Koop bij ons reserveonderdelen voor Ford, zoals remblokken en remschijven, uitlaatdempers of modelspecifieke schokdempers. Rijdtu niet in een Ford, dan vindt u hier ook onderdelen voor Opel, Ferrari, Porsche en andere fabrikanten.

Topmodellen van Ford

Bestel goedkope Ford auto onderdelen online

Wij hebben niet alleen Ford onderdelen in voorraad, maar ook meer dan 1 miljoen auto onderdelen van een groot aantal merken. U kunt auto onderdelen voor Ford, Renault of Skoda bijzonder veilig bestellen door de gegevens van uw voertuig in te voeren. En natuurlijk bieden wij aantrekkelijke voorwaarden en een snelle levering