BETAALMETHODEN

PayPal

PayPal is de online betaaldienst waarmee u snel en veilig via internet kunt betalen (uiteraard gratis voor u als klant).

Nadat u de PayPal-betaalmethode heeft geselecteerd en op de knop "Kopen" heeft geklikt, wordt u direct naar PayPal geleid. Daar moet u inloggen. Om een ​​betaling via PayPal te doen, moet u een PayPal-account hebben. Wij verzenden de goederen direct na uw betaling (mits de bestelde artikelen beschikbaar zijn), aangezien wij het geld direct op onze rekening ontvangen.

Voordelen:

Kredietkaart:

Als u tijdens het bestelproces voor betaling met creditcard als betalingsmethode heeft gekozen en op de knop "Kopen" heeft geklikt, komt u direct op een beveiligde ConCardis-pagina. Hier vult u de benodigde creditcardgegevens in en bevestigt u de betaling. Het factuurbedrag wordt binnen 7 dagen afgeschreven.

Uw goederen worden direct door ons verpakt en verzonden (indien direct leverbaar).

U kunt betalen met Visa en MasterCard - allemaal zonder risico met Mastercard SecureCode en Verified by Visa.


Overschrijving

Als u voor deze betalingsmethode kiest, moet u een bankoverschrijving doen op de bankrekening die in de juridische kennisgeving en hieronder wordt vermeld. Vermeld a.u.b. uw bestelnummer bij de omschrijving op uw overschrijving.

Uw goederen worden pas verpakt en verzonden na ontvangst van het geld.

Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving vaak tot 3 werkdagen kan duren.

Bankgegevens:

Domiciliëring: Berliner Volksbank eG
IBAN: DE93100900002294545002
Bankidentificatiecode/SWIFT: BEVODEBB